Zilele Spitalului Județean Suceava

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”, 24 iunie 2015:

Fiecare clipă a acestui spital a fost înregistrată în memoria familiei și casei mele. Mi-l aduc aminte pe tatăl meu cât de fericit era când s-a deschis noul spital la Suceava. Îmi amintesc și condițiile în care se lucra la spitalul vechi. Le aduc mulțumiri deputatului Balan și președintelui Flutur și celor care au făcut ca spitalul vechi să nu dispară sau să fie profanat. Arhitecții știu la ce mă refer.

Nu am auzit nimic despre colaborarea cu USV ca Suceava să aibă un spital clinic. Poate într-o zi va deveni unul clinic, are toate condițiile și e doar vorba de voința noastră ca visul acesta să devină realitate.

Un parlamentar știe ce trebuie să facă când este voință politică. Ieri am am vut o dezbatere pe un proiect care solicită plata pentru medicii rezidenți pentru gărzi chiar din primul an și nu doar din anul 3. Susțin ideea de a fi plătit când muncești. Am rugat colegi din comisia de învățământ că e o situație specială, dar am pierdut deocamdată bătălia cu 8 la 11. Fiecare dintre noi, chiar dacă nu vorbim despre ceea ce facem, să fiți convinși că facem pentru comunitate.

Citiți și:

1 3

6 4

 

5

 

 

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: